Poleg svetovanja na področju ureditve interierja, gradenj majhnih, srednje velikih ter velikih objektov, vam nudimo vse vrste storitev, ki so v kakršnikoli povezavi z graditvijo objektov. V kolikor ste v fazi odločanja pred graditvijo vas vabim na razgovor, kjer vam brez obveznosti, glede na vaše zahteve in želje v kratkem razjasnim pojme in potrebe ter vse najasnosti, ki so se pojavile pred izbiro projektanta ter o samem poteku projektiranja.

Predvsem pri individualnih gradnjah so lahko zahteve zelo različne. Zato vsakega naročnika rad spoznam ter ga skušam preko svojih izkušenj pripeljati do končne rešitve, ki mu bo pisana na kožo in služila njegovemu načinu bivanja ter hkrati ustrezala vsem standardom in zakonskim določilom, ki so ničkolikokrat zelo toga. Dobro razdelana in premišljena zasnova je bistvenega pomena za uresničitev zadanega cilja.

Poleg funkcionalno - estetskega dela je pomemben del bivanja tudi nizka raba energije ter ostala udobja, ki jih po želji, s pomočjo izkušenih sodelavcev in strokovnjakov, vključimo v projekt (nizkoenergetska in pasivna gradnja, pametne instalacije, fotovoltaika …)

Pred samim posvetom in začetkom izdelave projekta je lahko v veliko pomoč vnaprej pripravljena projektna naloga (velja predvsem za večje investicije), kjer so jasno definirane vse programske in prostorske zahteve in služijo kot vodilo pri snovanju arhitekturne zasnove. Po dogovoru, lahko na željo in v sodelovanju z investitorjem, projektno nalogo izdelamo mi.

Za dodatne informacije me prosim kontaktirajte.
  • moji projekti
  • z Aplan, d.o.o.
  • nerealizirani proj., študije, ...
  • oblikovanje